DJ Jeffrey is inmiddels een begrip in de regio. Op vele feesten en partijen treedt hij op en ook menig tentfeest, kermis of tijdens de carnavalsfeest worden aangedaan. De juiste muziek op een feest zorgt ervoor dat mensen genieten, met elkaar dansen, lachen en plezier hebben.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Giovanni Braam en ik kom uit Doetinchem. Accordeon spelen en muziek maken doe ik al vanaf mijn 11e. Een lange periode heb ik in de Boerenfeestband HIK gespeeld. Op een feest en partij waar ik kom als toevoeging wordt het nog meer genieten! In afwisseling met DJ Jeffrey is het bijvoorbeeld mogelijk dat ik 1 of 2 sets speel op mijn accordeon en daarbij zing.

Een drive in show met live-act van 4/4,5 uur met DJ Jeffrey en accordeonist Giovanni Braam is al mogelijk vanaf 800 euro. Neem contact met ons op via info@jvlentertainment.nl of vraag een offerte aan!