DJ Jeffrey en zangeres Christine uit de Achterhoek vormen samen een muzikaal duo. 

Bent u op zoek naar een middag-, dag- of avondvullend muzikaal programma en bent u op zoek naar net dat beetje extra? Tijdens deze live-act worden draaisets door DJ Jeffrey afgewisseld met livesets van zangeres Christine. DJ Jeffrey van Londen en zangeres Christine vormen samen een muziekduo voor feesten, partijen en bruiloften en komen allebei uit de Achterhoek.

Christine staat bekend om haar allround repertoire waarmee zij geschikt is voor vele gelegenheden. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van walking diner tot publiek event! Christine kun je herkennen aan haar toegankelijke uitstraling en heldere sound. Zangeres Christine zorgt voor afwisseling en een hoog meezinggehalte voor alle leeftijden, op ieder soort feest!

Veelzijdig en afwisselend repertoire 

Jeffrey en Christine zijn allebei allround artiest. Dat wil zeggen dat zij nummers draaien en zingen voor iedere doelgroep en naar ieders wens. Denk hierbij aan de 80’s, 90’s, top 40, dance of rock! Ook zingt Christine Duitse nummers en neemt ze de leukste medleys mee om er een gegarandeerd feest van te maken! Van de Alpenzusjes tot aan Helene Fischer en een stevige rockmedley met alle bekende klassiekers!

Een drive in show met live-act van 4/4,5 uur met DJ Jeffrey en zangeres Christine is al mogelijk vanaf 900 euro. Neem contact met ons op via info@jvlentertainment.nl of vraag een offerte aan!