JVL Entertainment maakt met zijn drive in show van elke gelegenheid een feest! Met onze muziekkennis en ervaring kunnen wij de juiste sfeer en de juiste muziekkeuze afstemmen. Van de jaren 80 tot 90 muziek, van discomuziek tot Nederlandstalige muziek of van rock tot de Top 40, niks is ons te gek! Door jarenlange ervaring bij Radio Ideaal is de muziek keuze door de jaren heen fors breder geworden.

Een DJ inhuren bij JVL Entertainment staat voor gezelligheid en flexibiliteit, die de juiste muzieksfeer weet te geven. De DJ denkt in de aanloop van het feest met uw wensen mee en kan u zelfs adviseren als dat nodig mocht zijn. Daarnaast kan de DJ gedurende de avond de muziekstijl aanpassen op het publiek om zo de sfeer optimaal te maken!

Eigen apparatuur 

Op veel locaties waar je kunt feesten is geen apparatuur aanwezig waarop de DJ zijn muziek kan afspelen. JVL Entertainment neemt daarom zijn eigen apparatuur mee naar de feestlocatie. Met onze uitgebreide licht- en geluidssets kunnen wij voor een eerlijke prijs uw feest van een professionele show voorzien. Wellicht wilt u iets huren dan hebben wij de pagina verhuur, klik daarvoor hier.

Op 16e jarige leeftijd ben ik al als DJ begonnen op feesten. Daarvoor was muziek maken en plaatjes draaien als mijn grote hobby. Ik hou ervan om mensen vrolijk te maken door muziek. De juiste muziek op een feest zorgt ervoor dat mensen genieten, met elkaar dansen en lachen. Dat zie ik graag als DJ. In januari 2016 heb ik, Jeffrey, dit entertainmentbedrijf opgericht en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik verzorg de drive in show met eigen apparatuur en ik ben zelf de DJ.

Omdat het soms voorkomt dat er een dubbele boeking staat, zorg ik ervoor dat een collega van mij klaar staat om van uw avond een knalfeest te maken!