DJ Jeffrey is inmiddels een begrip in de regio. Op vele feesten en partijen treedt hij op. Ook bij menig tentfeest, kermis of carnaval is DJ Jeffrey een bekende naam. De juiste muziek op een feest zorgt ervoor dat mensen genieten, met elkaar dansen, lachen en plezier hebben.

Tim Schot is het bewijs dat je voor het levenslied geen wieg in de Jordaan nodig hebt! Toen hij op een besloten feest voor het eerst de microfoon pakte wist het aanwezige publiek het zeker: “Hier moet je wat mee gaan doen!” Als nuchtere jongen uit de Achterhoek zette hij consistent zijn stappen in de muziek en dat bleef niet onopgemerkt. Een optreden van Tim laat zich kenmerken door zijn brede lach, een goed verhaal en vooral zijn Nederlandstalige muziek, veel interactie met het publiek en de geweldige sfeer tijdens zijn optredens. Voor ieder evenement brengt hij een repertoire aan pop-, levenslied-, volks- en/of feestcovers welke precies bij de gelegenheid passen. Naast zijn covers werkt Tim aan eigen muziek. Hierin zijn veelal gebeurtenissen en gevoelens van hem vertaald naar een herkenbaar onderwerp. Verpak dit in een levenslied jasje met een toegankelijke pop-sound en je krijgt muziek met een breed draagvlak, een hoog meezinggehalte en echte stemmingsmakers.

Een drive in show met live-act van 4/4,5 uur met DJ Jeffrey en zanger Tim Schot (1x 30 minuten) kost 850 euro. Neem contact met ons op via jeffrey@jvlentertainment.nl of vraag een offerte aan!

Tim Schot Album Cover